Nordkalotten Hotell & Konferens

boka hotell i LuleåDetta underbara hotell ligger rakt över floden från Luleås mer centrala delar, bara 2 kilometers resa från Luleå flygplats. Gästerna kan njuta av gratis Wi-Fi och gratis tillgång till bastu. Det erbjuder traditionell samisk mat i ett tält runt en eldstad.Alla rum på Nordkalotten Hotell & Konferens har trämöbler. Varje rum på detta fina hotell inkluderar eget badrum och kabel-TV. Vissa rum har även kylskåp och egen bastu.

Restaurangen på Nordkalotten Hotell erbjuder måltider i en genuin miljö med väggar och tak gjorda av tjockt virke. Den mysiga hotellbaren har utsikt över sjön Höträsket.

Fritidsfaciliteter inkluderar en inomhuspool, lekplats och biljard. Gästerna kan njuta av gratis parkering på plats.
Nordkalottens trevliga personal kan hjälpa till att ordna aktiviteter i hotellets vackra omgivning, såsom fyrhjuling och skoterturer. Gästerna kan även hämtas från flygplatsen av en häst.hotell Luleå

Nordkalotten Hotell har lång erfarenhet av att organisera konferenser. Några av hotellets fördelar är bland annat gratis parkering, en härligt naturlig plats som är nära till det mesta, den senaste tekniken och moderna rum. Hotellet har också en av Sveriges bästa konferensrum, enligt många av deras tidigare föreläsare.
spacer