luleå hamnfestival

Luleå Hamnfestival

Luleå Hamnfestival är en härlig festival som inträffar varje sommar. De flesta åren pågår festivalen i början av juli och alla är välkomna. Vem som helst kan komma dit och njuta av varma sommardagar med massor av nöje och massor av människor som alla samlas för att få några trevliga sommardagar.

Dagarna fylls av musik, tivoli och flera olika former av aktiviteter. Överallt i staden finns det saker att göra. Du kan njuta av allt från dans och olika uppträdanden till god mat och skratt från alla möjliga tänkbara håll.

Luleå Hamnfestival bjuder på några fantastiska dagar och hit kommer människor från hela Sverige och ibland också från andra länder för att njuta av allt det som hamnfestivalen har att erbjuda.

Hit kan du ta partnern, vännerna eller hela familjen för långa dagar av nöjen. Till Hamnfestivalen kommer där flera olika artister som håller olika former av uppträdande under festivaldagarna. Du kan också stöta på uppträdanden och dylikt från flera olika föreningar från staden.

Luleå hamnfestival är en bland de allra största festivalerna och publika arrangemangen i hela Norrland. Mängder av volontärer gör festivalen möjlig. Unga som gamla hjälps åt att få de olika arrangemangen att fungera och hela staden förs samman på ett roligt och härligt vis vilket är väldigt uppskattat.

Bor du inte i Luleå men funderar på att besöka staden så borde du definitivt planera in ditt besök under Luleå Hamnfestival. Och bor du långt ifrån exempelvis nere i Skåne så kan du planera in din resa så att du besöker flera olika städer på vägen upp eller på vägen ner från Luleå. Exempelvis så kan du passa på att besöka Sundsvall då där finns väldigt många Hotell i Sundsvall och det är dessutom en väldigt trevlig stad.

Passa på att alltid göra någonting lite mer extra av din resa och var inte rädd för att besöka nya städer. De flesta städerna runt om i landet har ju faktiskt sådana små guldklimpar så som Luleå hamnfestival det är bara det att vi inte håller koll på alla, vilket tyvärr är väldigt synd. Så har du tid till det varför inte planera att åka runt till fler roliga städer efter det att du varit i Luleå?