Citysleep

boka hotell i LuleåI det mysiga Norra Hamn-området i Luleå hittar du härliga Citysleep som erbjuder gratis Wi-Fi och små rum med tillgång till delat badrum. Shoppingstråket Storgatan ligger 350 meter bort.

Rummen på Citysleep har moderna färger och ett skrivbord. Alla är uppvärmda och ljudisolerade.

Ett gästkök med mikrovågsugn, kylskåp och induktionsspishällar är tillgängliga för alla gäster. Luleås centralstation ligger en 10-minuters promenad bort. Den UNESCO-listade Gammelstads kyrkstad är en 10-minuters bilresa bort.hotell Luleå

CitySleep är ett nytt och modernt vandrarhem, för dig som villa ha ett enkelt men trevligt boende med lågt pris i centrala Luleå. Citysleep är centralt beläget på Kyrkogatan 16 i Luleå. Du hittar Citysleep på sluttningarna ned till Norra hamnen, mellan Luleå Stadshotell och Quality Hotel.

Citysleep har tre rum och totalt åtta bäddar. Alla gäster har tillgång till ett mycket välutrustat och modernt kök. Frukost kan köpas på Quality Hotel (50m från Citysleep), alternativt på Elite Stadshotell (75 meter från Citysleep). Möjligheten finns naturligtvis att laga din egen frukost i köket om du hellre vill ha det. Trådlös internetanslutning ingår och finns i alla rum.

Klicka här om du vill se mer bilder på boendet.

spacer