Comfort Hotel Arctic

boka hotell i LuleåDetta härliga miljövänliga hotell hittar du 150 meter från Luleås centralstation. Det erbjuder gratis Wi-Fi och en underbar bastu med utsikt över vattnet på den 6:e våningen. Norrbottens teater hittar du 15 minuters promenad bort från hotellet och bör inte missas när du är på besök i Luleå.

Ljusa, färgglad inredning och trägolv är standard på Comfort Hotel Arctic. Alla rum har kabel-TV, ett skrivbord och ett eget badrum.

Gratis te / kaffe och kex serveras i lobbyn varje kväll. Den härliga restaurangen Köpmannens Kök använder färska, lokalt producerade råvaror i sina rätter. Gammelstad, som finns med på UNESCO:s världsarvslista hittar du 15-minuters bilresa från Comfort Hotel Arctic.hotell Luleå

Comfort Hotel Arctic är ett varmt hotell med ett kallt namn och hotellet är känd för vår deras service och varma välkomnande, som du kommer att njuta av också. Ljusa sommarnätter, norrsken på vintern och mousserande vinterdagar gör Luleå till en trevlig destination varje månad under året. Luleå har ett varierat utbud av underhållning och fritidsaktiviteter. Landsbygden är alltid nära till hands och i centrum av staden hittar du många platser för underhållning. Luleå har allt: stor underhållning, restauranger som erbjuder kulinariska läckerheter, lugna stunder på någon av utflykterna i naturen eller på öarna.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet
.

spacer