Amber Hotell

boka hotell i LuleåDetta centrala men ändå lugna familjeägda hotell ligger 200 meter från Luleås huvudgata, Storgatan, och centralstationen. Det underbara hotellet igger i en tidig 1900-talsbyggnad och erbjuder gratis Wi-Fi och rum med platt-TV.

Amber Hotells rum har ett kylskåp, minibar och ett skrivbord. Alla är utrustade med kabel-TV. Elektriska vattenkokare kan lånas i receptionen.

I Amber Hotells populära frukostbuffé ingår hemlagad müsli och sylt. En mikrovågsugn finns självklart tillgänglig för gästerna. Andra faciliteter inkluderar en liten trädgård och en terrass med grillutrustning.

Cyklar och skidor kan hyras på plats. Amber Hotells gäster erbjuds rabatterade priser på ett lokalt gym. Hotellets personal ger dig gärna turistinformation och annan service. Luleå Kulturhus ligger bara 5 minuters promenad från Amber Hotell. Den nygotiska Luleå domkyrka ligger 600 meter bort.boka hotell i Luleå

Hotell Amber är ett familjeägt hotell mitt i centrala Luleå. Om du väljer att bo här kommer du bo i ett hus med en unik atmosfär där du snabbt fårkänslan av att “komma hem”.

Börja dagen med hotellets underbara hembakade bröd, egen müsli, hemlagad marmelad och mycket mer från buffén.

Inget rum är det andra likt. Allt som finns att erbjuda i centrala Luleå ligger precis runt hörnet: affärer, barer och restauranger. Hotellet kommer att ge dig information om allt du behöver veta om evenemang, aktiviteter och upplevelser.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet
.

spacer